Müge Arslan'ın İnsan Kaynakları Günlüğü Menü

Kalıcı Başlantı:

4ekip ve İnsan Kaynakları İç Denetim Listesi

4ekipHepimiz bu dünyada bir iz bırakmak, bir artı değer katmak için geliyoruz. 2013 Temmuz ayında blogumu ilk açtığımda da aklımda bu vardı. Okuyor, üretiyor, eğitimlere gidiyordum ama günün sonunda bu birikimimi sadece çevremdekilerle paylaşabiliyordum. Zaman hızla akıp geçtikçe ve yeni şeyler eklendikçe geçmişte kalanlar bulanıklaşıyor, zaman içinde gözden kaybolup gidiyordu. Hem öğrendiklerimin güncesini tutmak hem de daha fazla insanla paylaşabilmek için bu online günlüğü tutmaya başladım.

Bir süredir bireysel paylaşımlarıma ek olarak 4ekip‘le birlikte ortak çalışmalar da yapıyorum. Bu sayede yalnız başladığım bu yolda birlikte üretmenin keyfini yaşayarak ve daha büyük projeler yaparak devam etme imkanını buluyorum.

İK İç Denetim ListesiÇekirdek ekibimizle birlikte toplam 21 gönüllünün katıldığı son çalışmamızın başlığı İnsan Kaynakları İç Denetim Listesi oldu. Bir İK departmanını denetleyecek olsanız nelere bakmalısınız, ideale yakın bir İK bölümü işleyişi nasıl olur sorularından yola çıkarak hazırladığımız liste kısa sürede geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı. Sosyal medya üzerinden, e-posta ve telefon yoluyla çok sayıda teşekkür ve yorum aldık. Listeyi yayınladığımız Cumartesi gecesinden bu yana doküman tam 1433 defa indirildi ve ek olarak bilmediğimiz sayıda okuyucuyla e-posta ile paylaşıldı.

2 aylık yoğun süreçte büyük bir özveriyle çalışan gönüllülere ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi sıra yeni projede.

Müge Arslan

Not: Bu yazı ilginizi çektiyse Sosyal Medyanın En Etkili 25 İK’cısı yazısını da okumak isteyebilirsiniz.

  • Salih Burak

    Henüz bir son sınıf öğrencisi(Endüstri Mühendisliği) olarak İK’ya ilgi duymaya başladım ve bitirme tezimin bir noktasında sizin bu çalışmanız (İnsan Kaynakları İç Denetim Listesi) gibi bir çalışamaya ihtiyaç duyuyordum. Gerçekten güzel, geniş ve net bir çalışma olduğunu düşünüyorum, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

  • Yorum yapmak istediğiniz için teşekkürler, lütfen duyarlı olalım. HTML olarak strong, code and a href kullanılabilir.

    Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

TAYBO.NET