Müge Arslan'ın İnsan Kaynakları Günlüğü Menü

Kalıcı Başlantı:

İnsan Kaynakları Zirve Mevsimi Geldi

SonbaharSonbaharla birlikte sektörümüze yeniden hareket geldi. Ekim ayından başlayarak planlanan İnsan Kaynakları Zirveleri, hem alanımızdaki çok sayıda uzmanı dinlememize hem de farklı firma ve sektörden katılımcılarla tanışmamıza imkan verecek.

Sezon açılışını 14-15 Ekim tarihlerinde Seçme Yerleştirme ve Yetenek Yönetimi Zirvesi ile HR Dergi yapıyor.

Ardından 20 Ekimde WECU (World Evolving Corporate Universities) Forum’un ikincisi gerçekleşecek. Yerli ve yabancı konuşmacıların yer alacağı zirvede kurumsal üniversitelerin geleceği konuşulacak.

Kasım ayının başlamasıyla birlikte beklenen zirve geliyor: 4-5 Kasım PERYÖN İnsan Yönetimi Kongresi. Çok sayıda değerli konuşmacının yer aldıği zirvede mutlaka dinlemek istediğim konuşmacılar Nancy Biggar, Prof. Dr. Artin Göncü ve Ümmiye Koçak. Bu zirvenin bir diğer önemli yönü ise bu yıl ikincisi gerçekleşecek PERYÖN İK Blog Ödülleri. İK Blog yazarlarını buluşturan ve sektöre tanıtan bu öncü uygulama için PERYÖN’ü tebrik ediyorum.

Kasımdaki diğer önemli zirve TEGEP (Türkiye Eğitim ve Gelişim Platfomuna) 4. Eğitim ve Gelişim Zirvesi. Eğitim ve Gelişim alanındaki yakın çalışmalarımız nedeniyle benim için özel bir yeri olan TEGEP’in “Ters Yüz” temasıyla hazırladığı zirve 24 Kasımda.

2014 yılının kapanışını 9 Aralık tarihindeki İK’da Marka ve Pazarlama Yönetimi Zirvesi yapacak. Konuşmacıları henüz belli değil ama zirvenin ismi oldukça ilgi çekici.

Sonrasında 2015 yine çok sayıda zirve ile dopdolu geliyor. MCT’nin her yıl düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi Şubat ayında olacak. Bu yılki zirvenin benim için ayrı bir anlamı var. Ama bu başka bir yazının konusu 🙂

Müge Arslan

  • Yorum yapmak istediğiniz için teşekkürler, lütfen duyarlı olalım. HTML olarak strong, code and a href kullanılabilir.

    Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

TAYBO.NET